Hvornår Planter Man Agurker I Drivhus

Skrevet d. 11. November 2020
Pixabay, krzys16

Ofte er jeg for tidligt ude med at plante mine agurker i drivhuset, hvorfor? Fordi jeg simpelthen ikke kan vente og jeg synes faktisk at vejret er helt fantastisk, solen skinner, himlen er blå og det er lunt i vejret. De første mange år måtte jeg så med næsten tårer i øjnene se på, at de bare hang mere og mere og visnede bort. Det har lært mig at det er en gevaldig god ide at kigge bag på det lille mærke, som næsten altid følger med agurkeplanten, når man køber den.

Der står agurken må plates midt i maj måned!

Dette er dog med forbehold, for er det et helt fantastisk lunt forår og temperaturerne er høje, gerne omkring de 18 grader, så må man gerne plante agurkeplanterne i drivhuset tidligere. Er det der i mod et koldt gråt og regnfuldt forår, ja så er der ikke andet for end at vente, da det ikke bringer noget godt med sig, i hvert fald ikke agurker.

Denne sommer har jeg også forsøgt mig med frilands agurker, som jeg plantede i en krukke på et mere eller mindre solrigt sted i haven. Her kom der også enkelte agurker, men på den sort jeg havde valgt, voksede der ligesom sådan nogle lange spyd / pigge / tårne ud. Det bevirkede at de ikke sådan lige var til at plukke og da slet ikke at spise uden at skrælle dem først.

Hermed er det kun at sige: God fornøjelse med dine agurker og jeg håber at du kan høste rigtig mange saftige agurker til sommer.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette indhold. Perlen Odense forhandler blandt andet Sif Jakobs. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.

Næste indlæg
Hvor sent kan man så græs?
Faktisk kan du næsten så græs hele året, da perioden strækker sig fra april til oktober. Det beds…
Læs mere
Hvornår planter man tomater i drivhus?
Har du det også svært med at vente på, at temperaturerne er høje nok til, at du kan plante tomater…
Læs mere
Hvordan planter man vindruer
Når du skal til at plante din første vindrue, så er det meget vigtigt, at du finder den mest solrige…
Læs mere